web analytics

Domofon je nuja, ker poštar ne sme do vas

Domofon je super naprava, da vam ni treba do vhoda. Kolikokrat ste šli do vhoda zastonj? Nekdo se je igral ali pa je poštar že šel, ker ste bili prepočasni ali na stranišču? Ta problem rešuje domofon s kamero. Na tej povezavi je ponudba kvalitetnih domofonov in si jo oglejte ter preberite, kaj vse lahko sodobni domofoni nudijo? Zagotavljamo vam ,da boste presenečeni, kaj vse lahko sodobna tehnika ponudi, pa niste vedeli.

domofon

Veliko hiš in blokov ima vhod daleč od vrat stanovanja. Lahko ste v visokem nadstropju, oziroma je dovolj že, če ste v prvem ali v kleti, pa boste težko pravočasno prišli do vrat, sploh če vam kaj dostavijo, kar je v teh časih pomembno, saj dostavljavci in poštarji ne smejo vstopati v stavbo. Rešitev je dober, sodoben domofon, s katerim boste ne samo komunicirali z osebo pred vhodom ampak tudi preverili, ali je to res prava oseba, da ni nepridiprav ali kakšen nagajiv otrok.

Domofon s kamero in zvokom ter daljinskim odpiranjem vrat reši vsako težavo pred vrati neglede na to, kako so oddaljena, lahko so čisto na koncu dvorišča, pa boste videli in slišali osebo pred ograjo in tudi po potrebi vrata odprli ali vsaj povedali, da počakajo, ker prihajate. To je še kako pomembno za starejše ali slabo pokretne osebe.

Domofon naj bo kvaliteten in sodoben, da bo res lahko ustregel vašim potrebam, ki jih imate. Ponujajo jih v več različicah, da so osvetljeni, lahko jih opremite z napisi in lahko je seveda več gumbov za več vhodov, kar je vedno bolj pogosto, ker se iz racionalnih razlogov gradijo večstanovanjski objekti in hiše.

Tudi če imate star domofon, s katerim zgolj slišite osebo, je dobro ga zamenjati, da boste imeli več funkcij in tudi video nadzor, kaj se dogaja pred vrati, kar je zelo pomembno zaradi varnosti.