web analytics

Komora za peskanje Blast Hub

Peskanje je postopek optimalne priprave površin za kasnejši nanos antikorozijske zaščite, za medsebojno spajanje elementov ali za pripravo na mehansko obdelavo. Komora za peskanje na blasttehnik.si je plod dvajsetletnih izkušenj dela s peskanjem – njihovi strokovnjaki so razvili nadvse učinkovit hitromontažni peskalni sistem Blast Hub.

Peskanje prihodnosti

Komora za peskanje Blast Hub je prvak med peskalnimi komorami na trgu, saj zaradi svoje robustne konstrukcije omogoča obdelavo tudi velikih in težkih elementov, ki jih je pogosto težko predpripraviti za nadaljnjo obdelavo (barvanje in druge mehanske obdelave) – na tak način se močno poveča učinkovitost samega procesa peskanja.

Ker vam bodo komoro postavili direktno v vašo proizvodnjo (kar mimogrede, poteka zelo hitro in brez dodatnih gradbenih del) boste pri peskanju sedaj popolnoma samostojni, saj ne boste več potrebovali iskati izvajalca te storitve. Na tak način boste sami imeli nadzor nad kvaliteto izvedenega procesa in ga prilagajali svojim potrebam.

Komora za peskanje prinaša številne prednosti
 
Odločitev za montažo komore je očitna zaradi številnih prednosti, ki vam jih ponuja. Je namreč v celoti prilagodljiva uporabniku in njegovim zahtevam. Omogoča vam uporabo različnih peskalnih medijev, poveča produktivnost vaše proizvodnje, saj za delovanje uporablja vrhunski IBS sistem. Oprema, ki sestavlja komoro za peskanje pa je skladna z ATEX direktivo.
komora za peskanje
 
Vrednost vaših elementov bo višja

Peskanje je idealna rešitev za predpripravo površine na barvanje, lakiranje ali utrjevanje z nanosi. Lahko pa postopek peskanja izkoristimo za čiščenje ali odstranjevanje korozije z obdelovane površine. Svojo novo komoro za peskanje boste lahko obdelovali različne materiale – od kovine, lesa, stekla do betona in kamna. Lahko pa s peskanjem dosežemo tudi bolj sofisticirane strukturne in dekorativne efekte na materialu.

Blast Tehnik vam komoro za peskanje pripelje do vrat vašega podjetja in vam jo tam tudi montira. Vi pa lahko nemudoma začnete z njeno uporabo. Tako boste postali sam svoj mojster peskanja. Hkrati pa se bo, zaradi izločitve faktorja tretjega izvajalca, ki bi sicer namesto vas moral opraviti peskanje, vrednost vaših elementov povečala, vaša kredibilnost pa še narasla.