web analytics

Moderne kuhinje z otokom – najbolj zaželene kuhinje ta čas

Imate večne probleme ker vaša kuhinja nikoli ni dovolj velika in vedno iščete dodaten prostor delovne površine ali pa dodaten shranjevalni prostor? Moderne kuhinje z otokom so rešitev za vas. Otok v kuhinji ne le, da je praktičen in vam omogoči dodaten delavni in shranjevalni prostor, ampak tudi popolni estetski detajl, ki bo vašo kuhinjo naredil moderno in elegantnejšo. Moderne kuhinje z otokom predstavljajo novi trend, ki navdušijo prav vsakega posameznika.

Za postavitev moderne kuhinje z otokom pa je potrebno žrtvovati nekoliko več prostora za kuhinjo. Kuhinjski otok mora biti namreč zadostne velikosti da se nanj lahko montira kuhalna plošča, pomivalno korito, hkrati pa mora ostati tudi nekaj prostora za delovno površino, saj samo tako bo vaš kuhinjski otok uporaben in bo optimalno služil svojemu namenu. Pri postavitvi kuhinjskega otoka pa moramo biti pozorni tudi na dovolj prostora okrog otoka, da se boste lahko brezskrbno sukali okolji njega. Moderne kuhinje z otok so odlična podajo s konceptom odprtega prostora med kuhinjo in dnevno sobo. Zato če ste ljubitelj koncepta odprtega prostora in če imate radi prostorno, funkcionalno kuhinjo, potem so moderne kuhinje z otokom prava odločitev za vas.

V Planet Plus vam ponujajo moderne kuhinje EWE, kjer vas čakajo moderne kuhinje z otokom, različnih dimenzij, oblik in barv. Pri kuhinjah EWE dajejo poudarek na eleganci, funkcionalnosti in kvaliteti. V Planet Plus vam bodo z veseljem pokazali vse moderne kuhinje z otokom, ki jih imajo na razpolago, vam svetovali, lahko pa se tudi dogovorite, da vam izrišejo vašo sanjsko kuhinjo po vaših željah, kjer je edina meja vaša domišljija.

Moderne kuhinje z otokom so trenutno najbolj priljubljena oblika kuhinje, saj so izredno funkcionalne in prostorne. Ne glede na to ali kupujete novo kuhinjo ali pa želite zgolj osvežiti svojo staro, je vključitev kuhinjskega otoka odlična ideja, ki je zagotovo ne boste obžalovali.