web analytics

Obnovljeni računalniki

Računalnik je nepogrešljiv del vsakega doma, še toliko bolj pa je nepogrešljiv v katerem koli poslu. Če hočemo zanesljivo poslovati, ali pa če hočemo imeti varen dostop do raznih on-line spletnih storitev, kot so spletno bančništvo in podobno, potrebujemo zanesljiv računalnik. Dobri in zanesljivi novi računalniki imajo lahko zelo visoko ceno. Morda previsoko za družinski proračun ali pa za mlado podjetje, ki je šele začelo s svojo dejavnostjo. Zelo racionalna odločitev v takih primerih so obnovljeni računalniki

obnovljeni računalniki

To so računalniki, ki so svojim prejšnjim lastnikom in uporabnikom zaradi določenih razlogov postali premalo zmogljivi, saj nekateri za svoje poslovanje potrebujejo nadpovprečno zmogljivost. Zato povsem operativne in ponavadi zelo malo rabljene računalnike zamenjajo za zmogljivejše. V našem podjetju take računalnike temeljito pregledamo, očistimo, namestimo sodoben operacijski sistem in vam ga ponudimo v prodajo.

Obnovljeni računalniki so za povprečnega uporabnika povsem zadostni. S svojo močjo in zmogljivostjo zadoščajo za povsem korektno uporabo vsakemu, ki svoj računalnik uporablja za vsakdanja opravila. V glavnem gre za računalnike, ki niso bili dolgo v uporabi, tako, da so povsem zanesljivi in jih lahko še zelo dolgo uporabljamo. Obnovljeni računalniki, ki jih ponujamo pri nas, zagotavljajo popolnoma vse, kar vam omogočajo tudi novi računalniki, le za bistveno nižjo ceno. Z nakupom takega računalnika dobite malo rabljeno strojno opremo, ki vam bo še dolgo služila, operacijski sistem na računalniku pa je najnovejši, tako, da je računalnik popolnoma posodobljen.

Obnovljeni računalniki so vam na voljo v različnih zmogljivostih in v različnih oblikah, tako prenosniki kot PC-ji. Za vaš računalnik vam nudimo tudi celovito podporo, servis in vzdrževanje. Na ta način ste lahko prepričani, da vam bo vaš novi računalnik res dolgo in dobro služil.

Obnovljeni računalniki so najbolj racionalen nakup računalnika, ki ga potrebujete za svojo domačo uporabo ali pa za grajenje vašega posla. Prepričani ste lahko, da boste z njegovo uporabo zadovoljni.