web analytics

Pisalne mize različnih oblik, ki so mnogo več kot samo mize

Pisalna miza in pisarniški stol sta osnova za vsako pisarno. A danes imajo moderne pisalne mize poleg še predalnike ali celo omaro. Če si tudi vi želite pisalne mize, ki je moderna in izdelana po vaših željah, potem je bogata ponudba miz na integra.si/pisalne-mize kot nalašč za vas.

pisalne mize

Pisalne mize za domačo ali pisarno v podjetju.

Izberite pisarniške mize različnih oblik, ki vam najbolj ustrezajo
Običajna pisalna miza je sestavljena iz mizne plošče in podnožja. Že samo pri teh dveh omenjenih sestavnih delih naletimo na veliko število mogočih variant. Pisarniške mize so lahko različnih oblik: kotne, pravokotne, zaobljene in po želji tudi nepravilnih oblik. Samo mizna plošča je lahko različnih debelin, dimenzij in iz raznovrstnih materialov: masivni les, kompaktni laminat, furnirane iverne plošče in drugo. Prav tako ima lahko mizna plošča pisalne mize izhode za inštalacije v obliki poglobljenih kaset z loputo ali okrogle rozete s pokrovom. Po želji se lahko pod pisarniške mize pritrdijo košare ali nosilci za kable. Za podnožje pisalne mize lahko izbirate oplemenitve iz profilov iz masivnega lesa, iverne plošče ali pa kovinsko (barvnega ali poliranega aluminija). Kovinske noge pisalne mize se lahko na eni strani nadomestijo z omarico ali predalnikom. Če spadate med uporabnike, ki so nekoliko višji od povprečja, so za vas na voljo pisalne mize z višinsko nastavljivim podnožjem.

Dvižne pisalne mize
V zadnjem obdobju so v trendu dvižne pisalne mize sedi-stoj, ki omogočajo, da del delovnika sedite, drug del pa stojite. S preprostim pritiskom na gumb se mizna plošča dvigne na želeno višino, ki uporabniku omogoča primerno višino za delo. Dvižne mize so na voljo tudi na kolesih, ki imajo možnost zlaganja, tako se lahko mizna plošča uporablja tudi kot tabla piši-briši. Na drugi strani se lahko uporablja tudi kot konferenčna miza za hitre sestanke ali video konference, ki jih običajno opravljate stoje.