web analytics

Pisarniški stoli morajo biti udobni in prijazni do vašega hrbta

Iščete udoben in eleganten stol za v vašo pisarno? Vam je pomemba le oblika, morda tudi barva, velikost …? Stoli za v pisarno so na voljo v različnih modelih in barvah, na vas pa je, da izberete tistega, ki vam najbolj odgovarja.

Vsi vemo, da predolgo sedenje na mestu ni zdravo in da bi se morali vsake toliko časa vstati in razgibati. To se sliši zelo enostavno, a kaj ko marsikdo opravlja tako službo, da mora po osem ur sedeti v pisarni in tipkati po računalniku in nima časa, da bi to izvajal. Sedenje v pisarni je tako lahko zelo naporno, sploh če nimate pravega stola, saj se prej ali slej pojavijo težave s križem , vratom in še čim. Kaj pa sploh pomeni pravi stol? To pomeni, da lepo podpira vašo hrbtenico in vrat pri sedenju, biti pa mora tudi nastavljiv po meri, da si ga lahko prilagodite svoji velikosti primerno.

pisarniški stoli

Pisarniški stoli niso le vsakdanji štirinožni stoli. Pomembno je, da izbiri pisarniškega stola namenite kar nekaj pozornosti, saj se to dolgoročno zelo obrestuje. Morda je vredno premisliti, ali bi vseeno dali malo več denarja za bolje oblikovan stol in svojemu telesu privoščili najboljše udobje. Najprej pa morate ugotoviti, kakšen stol vam sploh odgovarja – je to udoben in funkcionalen direktorski stol, ergonomsko oblikovan stol, stol modernega videza, morda eleganten stol … Pisarniški stoli so premišljeno oblikovani, hkrati pa ustvarjajo prijeten videz in lepo dopolnijo vaš prostor.

Če želite še večje udobje, si omislite pisarniški stol z naslonjali za roke, ki vas silijo k pravilni drži telesa. Obstaja tudi možnost mrežastega hrbtišča, ki poskrbi za večjo zračnost vašega hrbta, hrbtenici pa daje večjo oporo. Marsikomu je nepogrešljiv element stola tudi naslonjalo za glavo in možnost premikanja sedišča. Pisarniški stoli so na voljo v različnih dimenzijah in modelih, vsi pa imajo možnost visokega ali nizkega naslonjala.