web analytics

Kakšna je za poliranje avta cena

Koliko stane poliranje avta, cena kakšna je za eno poliranje? Profesionalno poliranje avta, cena je odvisna od stanja avtomobila, načina poliranja, debeline nanosa in tudi od velikosti ter površine avtomobila. Stroški čiščenja avtomobila bodo odvisni od stanja vozila, časa, porabljenega za čiščenje, velikosti avtomobila, paketa, ki ga izberete in od prodajalca, h kateremu greste. Večina izvajalcev poliranja bo ponudila več kot en paket poliranja in vsak bo imel svoje vključitve. Preprosto sesanje, brisanje in čiščenje oken, na primer, lahko stane od 7 evrov naprej, medtem ko popolno vrhunsko poliranje, ki vključuje šamponiranje preprog, sedežev in čiščenje vsega usnja v notranjosti ter poliranje zunanjosti avta lahko stane od nekaj deset vetrov naprej.

poliranje avta cena
Vrhunsko poliranje avta – cena bo za kombi višja kot za osebni avtomobil. Stroški so lahko veliko višji, če naročite premium dodatke. Poliranje bo vaš avto očistilo, zgladilo razpoke in praske, ga naredilo kot novega in bo obnovilo barvo. Avto bo bleščeč in vreden pogleda. Tak avto, če ga prodajate zagotovo doseže višjo ceno, kot če ne bi bil spoliran. Njegova barva in lak bosta veliko lažje zdržala na vremenskih pogojih, kot brez poliranja. Umazanija pa se ne bo tako prijela. Kakšna je točno za poliranje avta cena, se pozanimajte za vaš avto na zgornji povezavi.
Profesionalno vrhunsko poliranje avta, cena vam bo povedana na kraju samem ali, če pokličete preko telefona, presega običajno avtopralnico. Za razliko od avtopralnice, ki za odstranjevanje smeti uporablja krtače in zrak, bo serviser ročno opral celotno vozilo, ga povoskal, očistil pnevmatike in zloščil notranjost. Notranje podrobnosti običajno vključujejo sesanje, šamponiranje preproge in brisanje armaturne plošče, oken, ogledal, oblog in sedežev. Vrhunska dela bodo vključevala šamponiranje vsega oblazinjenja, čiščenje notranjih vratnih plošč in nanašanje balzama na usnjene sedeže. Večina takih del lahko traja skoraj štiri do šest ur. Zelo umazani avtomobili, ki zahtevajo več časa, lahko stanejo nekaj več.