web analytics

Poslovna darila: od odlične ideje do vrhunske izvedbe

Podjetja ob različnih priložnostih svojim partnerjem, s katerimi sodelujejo, podarjajo poslovna darila. Pri podjetju Agaric vam omogočajo, da opravite nakup preko spletne trgovine in tako prihranite precej časa in denarja. Toda kakšna poslovna darila izbrati, kaj bo vašemu poslovnemu partnerju všeč in ali ga boste s tem navdušili? Pravilna izbira poslovnega darila je izjemnega pomena, saj na nek način odraža vaš odnos do naslovnika, s katerim skupaj sodelujeta pri različnih projektih in tako drug drugemu pomagata pri ustvarjanju dobička. Zato je zelo pomembno, da poslovnemu partnerju podarite nekaj, kar bo z veseljem uporabil in mu tako pokažete, da cenite njegovo delo in z veseljem sodelujete z njim.

poslovna darila

V nadaljevanju preberite, s kakšnim poslovnim darilom boste zagotovo navdušili.

Poslovna darila kot znak spoštovanja

Skrbno izbrano poslovno darilo je izkaz hvaležnosti za dobre poslovne odnose in medsebojno sodelovanje z določenim poslovnim partnerjem. Še več – gre za izredno pomemben element poslovnega protokola in poslovnega bontona. Z izmenjavo daril ob poslovnih stikih, praznikih, zaključkih pomembnega poslov ali ob osebnih obletnicah negujemo dobre poslovne odnose. Hkrati pa podarjeno predstavlja vaše podjetje, vpliva na vašo prepoznavnost in vam pomaga pri ustvarjanju dobrega imena na trgu. Zato je zelo pomembno, da so poslovna darila kakovostna, predvsem pa izvirna in kar se da uporabna. Želite izstopati? Potem se odločite za Agaric unikatna darila.

Z unikatnimi in personaliziranimi darili preprosto ne morete zgrešiti. Primerna so tako za nove kot tudi stare poslovne partnerje, podjetja pa jih z veseljem podarjajo tudi svojim stalnim strankam. V njihovi ponudbi boste našli darila, ki so primerna tako za podjetja z majhnim in tista z velikim promocijskim proračunom. Naročniki navadno svojim poslovnim partnerjem kupujejo nekoliko bolj osebna darila, medtem ko strankam podarjajo kakovosten in uporaben promocijski material. Z nakupom daril pri podjetju Agaric d.o.o. boste dosegli zadovoljstvo tako enih kot drugih, sebi pa zgradili dobro in zaupanja vredno ime.

Kakšno poslovno darilo izbrati?

Kot smo povedali na začetku, morajo biti poslovna darila kakovostna, uporabna, funkcionalna, predvsem pa morajo naslovniku prinesti neko dodano vrednost – nekaj, po čemer si vas bo zapomnil. Sami pa se lahko odločite, ali bo izbrano darilo prefinjeno, tradicionalno, prestižno, inovativno ali pa zgolj malenkost, ki jo boste nadgradili s pomočjo personalizacije. Na tak način namreč dobite odlično unikatno darilo, ki bo prejemniku zagotovo veliko pomenila – nenazadnje ste se za tako darilo zares potrudili.

Preden se odlolčite za nakup določenega darila dobro razmislite, ali bo tistemu, ki mu je namenjeno, res prišlo prav. Če se na primer nagibate k nakupu tekstila, naj bo ta zares vrhunske izdelave, dovršen in estetski. Nihče si namreč ne želi nositi prevelike majice z astronomskim logotipom. V ponudbi podjetja Agaric d.o.o. vas čakajo oblačila iz kakovostnih materialov in vrhunske izdelave. Izbirate lahko med jaknami, obutvijo, hlačami, različnimi majicami, jopami, poslovnimi oblačili in drugimi priljubljenimi kosi. V kolikor se boste odločili za tisk vašega logotipa, naj bo ta diskreten, saj vaš poslovni partner ali stranka ni potujoča reklama.

Med priljubljene oblike daril sodijo tudi dovršena pisala in elegantni notesniki. Slednje lahko personalizirate ter tako naslovniku date vedeti, da so namenjeni zgolj in samo njemu. Za dolgoletne poslovne partnerje s katerimi že leta uspešno vodite projekte pa je najboljša možna izbira nakup vrhunskega pisala Pininfarina, ki piše brez črnila in brez polnila. Narejeno je iz cedrovine, ki predstavlja eno izmed najbolj luksuznih vrst lesa na svetu. Pisalu je priložena tudi popolna embalaža, ki jo lahko gravirata z imenom tistega, ki mu je darilo namenjeno.

pisalo

Kulinarično obarvano darilo ali zadetek v polno

Prav vsakega pa boste navdušili s poslovnimi darili, ki obudijo brbončice. Govorimo o kulinaričnih dobrotah, ki nedvomno veljajo za zadetek v polno. Le kdo ne obočžuje nežnega okusa čokolade ali udarnega okusa tartufov? Na spletni strani podjetja Agaric d.o.o. vas čakajo prvovrstne kulinarične košarice slovenskih dobrot, ki s svojimi okusi povzročijo pravo gurmansko eksplozijo.

In zakaj so prav ta poslovna darila med najbolj priljubljenimi? Zato ker slovenska kulinarika združuje toliko vrhunskih dobrot, ki se brez težav kosajo s svetovnimi gurmanskimi mojstrovinami. Imate poslovnega partnerja iz tujine? Potem mu s pomočjo slovenske košarice dobrot predstavite del naše kulture. Zagotovo si vas bo za vedno zapomnil.

Naložba v prihodnost

Morda se sliši nekoliko klišejsko, toda dobra poslovna darila so odlična naložba v uspešno prihodnost poslovanja in medsebojnega sodelovanja. Seveda nihče ne trdi, da je poslovno darilo razlog za dobre in uspešne odnose med dvema sodelujočima podjetjema, je pa pika na i ob zaključku uspešne poslovne sezone in način s katerim se naslovniku vtisnemo v spomin. Zato izbiri idealnega poslovnega darila le namenite nekaj več pozornosti in kupite tisto nekaj, po čemer se vas bo obdarovanec zagotovo zapomnil.

Vsak izmed nas si želi v roke prejeti darilo, pri katerem se že na daleč vidi, da je bilo izbrano z veliko mero pozornosti. Poskrbite, da boste prav take izdelke izbrali tudi vi in s tem pokazali svojim strankam in poslovnim partnerjem, da so dobri poslovni odnosi z njimi za vas nekaj zares posebnega.