web analytics

Prikolice – zagotovite si učinkovito in optimizirano delo

Eden izmed nepogrešljivih delovnih pripomočkov pri tovornem, kmetijskem in drugem delu so tudi prikolice. Različne modele prikolic na enem mestu lahko dobite tudi na spletni strani https://www.prikolice-trisa.si/. Vrhunske prikolice za različne potrebe dela lahko dobite tudi pri podjetju TRISA d.o.o. Na trgu so prisotni že vse od leta 2008, njihovo delo pa zaznamujejo dolgoletne izkušnje in strokovnost s področja prikolic. Prav zato so v tem času upravičeno postali uradni zastopnik številnih priznanih blagovnih znamk pri prodaji in servisu v Sloveniji in tudi Evropi. Njihova glavna dejavnost se dotika predvsem kmetijske in gozdarske mehanizacije, svojim strankam pa nudijo tudi celovito servisno storitev. 

V zadnjih letih se je podjetje, predvsem na podlagi izkušenj in povpraševanja strank, odločilo za lansiranje lastne blagovne znamke Wöz Anhänger. Ta slovi predvsem po izjemno kakovostnih traktorskih in gradbenih prikolicah, med drugim pa izdelujejo tudi posebej prilagojene prikolice za prevoz bal. Njihova strokovna ekipa pa svojim kupcem tudi z veseljem svetuje in jim s svojimi strokovnimi nasveti in izkušnjami pomaga pri izbiri ustreznih prikolic in delovne opreme. 

prikolice

Izberite ustrezno prikolico za svoje potrebe

Na trgu poznamo širok nabor prikolic, ki se uporabljajo v različne namene, zato je zelo pomembno, da glede na naravo svojega dela izberete ustrezen model. Izbirate lahko med:

  • gozdarskimi prikolicami,
  • traktorskimi prikolicami,
  • gradbenimi prikolicami,
  • prikolicami za prevoz bal in
  • avtomobilskimi prikolicami.

Prikolica velja za odličen pripomoček pri varnem in učinkovitem prevozu različnega materiala ali predmetov. Pri njenem nakupu je zelo pomembno, da tega opravite pri kvalificiranem ponudniku, ki vam bo znal ustrezno svetovati. Dobra prikolica je izdelana iz kakovostnih materialov, je prilagojena naravi dela, ki ga uporabnik opravlja in ima vse ustrezne varnostne in tehnične certifikate. Dober ponudnik vam mora zagotoviti tudi servisno in celovito podporno storitev, ki je ključnega pomena v primeru okvar ali morebitnih težav pri uporabi. Za konec vam svetujemo še, da ne sklepajte kompromisov in vedno izberete le najbolj kakovostne delovne pripomočke.