web analytics

Roletarstvo Senca

Čeprav ima vsakdo izmed nas zelo rad sonce ter toploto, ki ga oddaja, znajo biti sončni žarki včasih zelo moteči – sploh kadar nas presenetijo na nepravem mestu ob napačnem času. Tako nas lahko, na primer, pozdravijo med pisanjem domače naloge, eseja ali med opravljanjem kakšnega drugega pomembnega dela v notranjosti našega doma. Na srečo poznamo različne načine, kako se pred njimi zaščititi.

roletarstvo senca

Roletarstvo Senca vam nudi celovite rešitve senčenja za vaš objekt, vključno s široko ponudbo različnih senčil, brezplačnimi meritvami ter svetovanjem in montažo s servisom. Naše podjetje se s senčenjem objektov ukvarja že vrsto let. Naš ključni cilj je opravljanje kakovostnih storitev ter zagotavljanje ustreznih izdelkov za vsak objekt. Ker nam zadovoljstvo strank pomeni največ, se potrebam trga prilagajamo ves čas, hkrati pa sledimo inovacijam v tej panogi ter svoje storitve in izdelke vedno znova posodabljamo.

Za senčenje steklenih površin roletarstvo Senca uporablja različne vrste senčil. Seveda je izbira prepuščena naročniku, vedno pa z veseljem pomagamo izbrati najboljšo možnost, ki se bo stranki na dolgi rok kar najbolj obrestovala. Rolete predstavljajo najpogostejšo, hkrati pa tudi najboljšo izbiro za senčenje večine objektov. Idealne so za 100% senčenje prostorov, hkrati pa nudijo tudi dodatno varnost objektu. Opremljene so namreč z varnostnimi vzmetmi proti nasilnemu dvigu. Za senčenje steklenih površin so primerne tudi notranje in zunanje žaluzije ter lamelne zavese. Slednje so primerne za senčenje zelo velikih površin.

Sicer pa naše roletarstvo vgrajuje tudi komarnike, ki vas bodo ščitili pred vsiljivimi žuželkami – še posebej v poletnih večernih urah, ko je luč v prostoru prižgana, okno pa odprto. Montiramo tudi različne tende ter markize, ki vas bodo pred sončnimi žarki varovale, kadar boste imeli kosilo na terasi. Predstavljajo tudi idealno rešitev za senčenje zunanjih teras gostinskih lokalov.

Z vsemi dodatnimi vprašanji o naši ponudbi, storitvah ter senčenju na sploh, se lahko obrnete na naš kontakt. Brezplačno vam bomo svetovali o najboljši rešitvi za vaš objekt ter za vas pripravili odlično informativno ponudbo.