web analytics

Toplotna črpalka za prav vsak dom

Podjetje Ream deluje že več kot dvajset let in vam nudi le najboljše in najbolj kakovostne izdelke na področju klimatizacije. Nudijo vam veliko in pestro izbiro za klimatske naprave in toplotne črpalke. Njihova dolgoletna tradicija in kvaliteta izdelkov je prepričala mnoge kupce za nakup, te pa so jim še vedno ostali zvesti. Podjetje Ream lahko najdete tudi na spletu, in sicer na spletni strani www.ream.si.

Eden izmed izdelkov, ki jih boste našli v njihovi ponudbi je tudi toplotna črpalka, ki je nepogrešljiva za vsak dom. Deluje na princip voda-zrak, kar pomeni, da je okolju prijazna, vam a zagotavlja maksimalen izkoristek energije. Toplotna črpalka se na tržišču pojavlja pod imenom Ecodan in je izdelek proizvajalca Mitsubishi Electric. Toplotna črpalka deluje na električno energijo, saj so cene fosilnih goriv drage, hkrati pa so fosilna goriva nenadomestljiv vir energije.

toplotna črpalkaProizvajalec Mitsubishi Electric je združil svoje inovativne ideje in napredno tehnologijo v toplotno črpalko Ecodan, ki predstavlja nove možnosti v ogrevanju in ima veliko prednosti. Na voljo so vam dve vrsti Ecodan toplotnih črpalk, in sicer Ecodan Power inverter in Ecodan Zubadan inverter. Obe vrsti toplotnih črpalk so nizkotemperaturne, kar pomeni da so primerne tako za ogrevanje vaših prostorov, kot tudi za pripravo sanitarne vode.

Podjetje Ream pa vam poleg toplotnih črpalk nudi tudi ostale izdelke, kot so klimatske naprave, zračne zavese, prezračevalne naprave, razvlažilne naprave, sušilci rok, čistilci zraka, absorbcijski in kondenzacijski razvlažilci ter različni dodatki. Njihovi izdelki so priznanih blagovnih znamk in proizvajalcev, kot so Mitsubishi Electric, Aerial, Gree in Thermoscreens. Za več informacij, ogled celotne ponudbe izdelkov in nakup pa jih obiščite na njihovi spletni strani www.ream.si. Tam si lahko še danes priskrbite energijsko varčne, kvalitetne in učinkovite naprave, kot so toplotna črpalka in klimatske naprave.