web analytics

Vizitke in izdelava vizitk

Vsak dober in uspešen podjetnik se zaveda, da je najpomembnejša in najbolj ključna stvar pri uspehu predstavitev podjetja in tudi samega sebe. Še vedno so najboljši način promocije vizitke. Vizitke so kot nekakšna osebna izkaznica podjetja oziroma osebe, na njej pa morajo biti vsi najnujnejši podatki, kot so na primer: telefonska številka, elektronski naslov, naslov spletne strani ter lokacija podjetja.

Izdelava vizitk vam je na voljo tudi pri medijski agenciji Magmamedia v Trebnjem. Magmamedia vam nudi kvalitetno izdelavo vizitk in tisk vizitk, saj se zaveda da so vizitke podjetnikovo orodje za promocijo in uspeh. Z vizitkami lahko že takoj ustvarite dober prvi vtis in ljudje si vas bodo zapomnili ter se z veseljem posluževali vaših storitev. Tisk vizitk vam je v medijski agenciji Magmamedia na voljo že v štiriindvajsetih urah, tisk in izdelava pa sta kvalitetna in cenovno zelo ugodna. Nudijo vam oblikovanje in najmodernejši dizajn pri oblikovanju vizitk, tako da bodo vaše vizitke, unikatne, odražale profesionalnost in bile prijetne na pogled.

vizitke

Oblikovaje vizitke zajema izbir barv, oblikovanje in postavitev teksta ter vsebine. Izbirate lahko med različnimi barvami in oblikami vizitk, med različnim tiskom, obliko robov, ozadja izbire slik, nudijo pa vam tudi plastificiranje vizitk za daljšo obstojnost in zaščito le-teh.

Medijsko agencijo Magmamedia pa lahko najdete tudi na spletu, in sicer na spletnem naslovu www.magmamedia.si, kjer si lahko ogledate njihovo celotno ponudbo in si preberete vse  kar vas zanima o njihovih izdelkih in storitvah. Nudijo vam kvalitetno izdelavo in tisk vizitk, vse to pa po zelo ugodni ceni. Ne zamudite takšne priložnosti in si še danes zagotovite svoje lepo oblikovane vizitke, ki so privlačne na pogled in izjemno funkcionalne. Naročilo vizitk pa lahko opravite kar preko spletna, na njihovi spletni strani.