web analytics

Zavarujte svoj kredit s Prva zavarovalnica

Vse več ljudi se odloči za zavarovanje svojega kredita z življenjskim zavarovanjem. Gre za riziko življenjsko zavarovanje za primer naravne ali nezgodne smrti, ki uspešno zavaruje družinske člane pred morebitno finančno stisko. Preverite strokovno mnenje strokovnjakov, ki objektivno ocenijo vašo situacijo in še pravočasno zavarujte svoj kredit pri Prva zavarovalnica ter tako zagotovite varno finančno prihodnost svoje družine.

Zavarujte svoj kredit in poskrbite za svoje bližnje

Glavni razlog, da sklenete življenjsko zavarovanje, je predvsem vaša družina. Pri tem gre za poseben načrt zavarovalne zaščite, s katerim jim v najtežjih trenutkih zagotovite izplačilo dogovorjene zavarovalne vsote. V grobem to pomeni, da jim v primeru svoje naravne ali nenadne smrti zagotovite dovolj finančnih sredstev. Tako bodo lahko prebrodili začetno krizo, ki nastane zaradi izpada dohodka in poplačila vaših morebitnih dolgov. Mednje sodijo tudi krediti, zato lahko z življenjskim zavarovanjem zavarujete tudi te.

zavarujte svoj kredit

Ustrezna zavarovalnina, ki jo skupaj z vami določi finančni strokovnjak, vašim bližnjim prinaša številne prednosti:

  •  omogoči poplačilo kreditov in vseh ostalih morebitnih dolgov,
  • zagotavlja preskrbljenost otrok in jim pomaga vse do neodvisnosti,
  • ohrani finančno varnost družine pokojnika in prepreči še večji stres najbližjih,
  • omogoča bistveno lažje vzdrževanje nepremičnine – stanovanja, hiše ali drugega,
  • pomaga pri ohranjanju stabilnega življenjskega standarda celotne družine pokojnika.

Kdo naj se odloči za življenjsko zavarovanje?

Sklenitev življenjskega zavarovanja je primerna za različne zavarovance. Vendar pa finančni strokovnjaki k sklenitvi zavarovanja pozivajo vse tiste, ki:
  • imate družino: zavarujte svoj kredit in učinkovito poskrbite za finančno varnost najbližjih,
  • najemate finančno posojilo: zavarovanje kredita ali dolgov je edinstvena priložnost, da poskrbite za popolno finančno varnost tudi v prihodnosti,
  • ste že sklenili zavarovalno polico, ki sicer vaših potreb oziroma želja ne pokriva v celoti – v tem primeru govorimo o dozavarovanju,
  • ste lastnik podjetja in bi lahko vaša odsotnost za celotno podjetje in zaposlene pomenila veliko breme,
  • za vse osebe od 18. do 70. leta starosti, ki bi si želele zagotoviti varnost do dopolnjenega 75. leta.

Kje zavarovati svoj kredit?

Če ste kdaj že najemali kredit ali pa se za to pomembno potezo ravnokar odločate, potem zagotovo veste, da za katerokoli posojilo banka od vas zahteva, da v njeno korist ustanovite zavarovanje kredita. To se navadno izvede s plačilom zavarovalne premije ali s hipoteko. Tovrstno zavarovanje ščiti banko v primeru vaše smrti ali morebitnega neplačevanja vsakomesečnih obrokov. Vendar pa v nobenem primeru ne ščiti vaših bližnjih. 

Za uspešno zaščito družine pred dolgovi zato zavarujte svoj kredit s sklenitvijo življenjskega zavarovanja PRVA Varnost. Na tak način boste svoje najbližje zaščitili pred večjo finančno izgubo, ki bi lahko vplivala na kakovost njihovega življenja. Vi pa boste bistveno mirneje spali.