web analytics

Specialisti za energetsko učinkovite in estetske fasade

Ekipa mojfasader.si je specializirana za izdelavo fasad po meri, njihova dejavnost pa je tudi sanacija fasade po neurju. Verjamejo v kakovostno bivanje z nizkimi stroški energije, zato ima termo-izolativna fasada ključno vlogo pri doseganju tega cilja. Njihove fasade so učinkovite in estetsko dovršene. Če želite oceniti stroške in se dogovoriti za izdelavo fasade, jim pošljite povpraševanje. Ljubezen do izdelave fasad jih je pripeljala do tega, da so postali velemojstri na tem področju. Poleg tega pa so tudi strokovnjaki na področju energetskega svetovanja. Z veseljem vam svetujejo, kako narediti starejši objekt energetsko bolj učinkovit. Njihovi mojstri izpeljejo izdelavo fasad v skladu z najnovejšimi smernicami energetske varčnosti, saj želijo izkoristiti vse možnosti pri izboljšanju energetske učinkovitosti objektov.

Specialisti za celovite rešitve za vaš objekt

Poleg tega so specializirani za izvedbo vseh vrst fasad. Njihova največja specialnost so termo-izolacijske fasade, ki so tudi podprte s strani Eko sklada. Opazujejo pozitivne spremembe, ki jih njihove storitve prinašajo v vasi in mesta. Nudijo tudi storitev izdelave barvnih študij, ki vam omogoča, da pred izvedbo vidite, kako bo vaša hiša izgledala. Na osnovi realne fotografije vašega objekta vam računalniško izrišejo izgled v različnih barvah. To storitev nudijo brezplačno za njihove stranke.

Fasade

Pri iskanju pravega fasadnega sistema za vaš objekt se lahko soočate s številnimi možnostmi na trgu fasad. Njihova naloga je najti in zagotoviti optimalno rešitev. Njihov cilj je izbrati fasadni sistem, ki bo v celoti upošteval vaše želje, potrebe in finančne zmožnosti. To je izziv, ki ločuje dobre izvajalce od slabih, in oni se tega iskanja lotijo. Poleg tega vam ponujajo celovite rešitve, ki olajšajo proces energetske prenove vašega objekta. Ne bo vam potrebno iskati različne izvajalce za manjša dela povezana s fasado, saj vse to opravimo oni. Tako vam zagotovijo popolno brezskrbnost in enovitost procesa.

Pridobite nepovratna sredstva Eko sklada brez stresa

Urejanje in pridobivanje nepovratnih sredstev Eko sklada je lahko lahko stresen postopek. Vendar pa so za vas prevzeli celotno upravljanje s tem postopkom. Komunicirajo z Eko skladom praktično vsakodnevno, zato lahko poenostavijo proces pridobitve nepovratnih sredstev. Ne bojte se zavrnitve s strani Eko sklada – oni vam bodo v celoti pomagali in vodili skozi postopek. Njihov cilj je, da je izdelava fasad prijetna izkušnja, kjer sodelujejo kompetentni mojstri. Smiseln je bil tvoj razvoj v največjega izvajalca fasad v zasebnem sektorju v Sloveniji. Z ljubeznijo do naših mest in vasi ter užitkom pri delu s čisto običajnimi ljudmi, ki se odločajo za izdelavo fasad na svojih objektih, so dosegli ta zavidljiv položaj. Njihov uspeh je predvsem zahvala njihovim strankam, saj so njihova priporočila glavni vir povpraševanja po njihovih storitvah.

Veseli jih dejstvo, da imajo 20 lastnih zaposlenih fasaderjev, ki so ključni za njihov uspeh. Skupaj so uspeli izdelati več kot 78.000 m2 fasad, kar je rezultat njihoega trdega dela in predanosti. V tem procesu so oskrbeli več kot 260 strank, ki so izrazile svoje zadovoljstvo z njihovimi storitvami. Ko greste na teren, veste, da je izdelava fasad več kot le posel. Verjamejo v kakovostno bivanje z nizkimi stroški energije, zato vsak dan dokazujejo, da je to možno doseči. To prepričanje in njihova strast do dela sta temelj njihovega uspeha. Izdelava fasad je kompleksen proces, ki zahteva sodelovanje med njimi in njihovimi strankami. Čutijo, da s tem delom puščajo pozitiven pečat na tem svetu. Skrbijo za reševanje težav ljudi in vnašanje nasmehov ter ponosa v njihova srca. Ta formula je tisto, kar jih dela tako uspešne.

Izkušena ekipa za kakovostne fasade

Njihova ponudba fasad je primerna za vse vrste objektov, saj se zavedajo, da premišljeno zasnovana fasada poudari značaj stavbe in ji dodaja svežino. Zato je izbira izkušenega podjetja za izvajanje fasaderskih storitev ključnega pomena. Njihov cilj je doseči skupen dogovor s stranko pred začetkom izdelave fasade. Upoštevajo njihove želje, predloge in tudi zakonodajo na področju trajnosti in obstojnosti. Njihovi mojstri delujejo v harmoniji, kar omogoča hitro, a kakovostno in zanesljivo izvedbo fasade. Vsi njihovi mojstri so natančni in estetsko usposobljeni, kar zagotavlja, da so njihove fasade prava mojstrovina.