web analytics

Hitrejša rast las z uporabo enega šampona

Ali si želite da bi bili vašji lasje bolj močni, bolj sijoči ter daljši? Ste naveličani čakanja na rast last ter jo hočete pospešiti. Potem je to prava izbira za vas, kajti obstaja posebno narejen šampon za hitrejšo rast las znamke Hairbell. Hitrejša rast las je turej sedaj mogoča s tem posebnim šamponom.

Šampon Hairbell je poseben zato, ker je bil izdelan v Franciji, na inštitutu Claude Bell. Narejen je bil po izjemno visokih standardih ter v kratkem postal najbolj prodajan izdelek v Franciji. Razlog za tak napredek pa je, ker je dejansko kvaliteten in učinkovit. Hitrejša rast las je sedaj na voljo vsem. Stranke ki so ga naročile, ga naročajo vse od prvega meseca preizkusa. Šampon so testirali tudi na dejanskih uporabnikih. Z njim so bili izredno zadovoljni saj so njihovi lasje v roku 30 dni zrasli kar za 4,5cm.

hitrejša rast las

Hitrejša rast las je torej mogoča s preprosto uporabo šampona. Vaši lasje bodo mehkejši ter bolj sijoči, poleg tega se bo izpadanje las zmanjšalo. Da izdelek deluje na vseh vrstah las in da bo mesečna rast las pospešena kar za 30% je s tem šamponom zagotovljeno. Zraven šampona pa boste dobili tudi balzam za lase, ta pa je pomemben vir za lase da hitreje rastejo.

Uporaba tega izdelka je dokaj preprosta. Po nanešenem šamponu si tudi nanesete manjšo količino balzama. Potem je masirate glavo približno 3-4 minute, da bo balzam začel delovati. Za tem si sperete glavo z toplo vodo. Za mesečno uporabo zadostujeta dve pakiranji.

Redne stranke so potrdile, da jim hitrejša rast las še nikoli bla dosegljiva na bolj preprost način. Če boste uporabljali šampon za pospešeno rast las se vam bo tudi povečal tudi volumen las. Hitrejša rast las pa je odvisna tudi od prehrane ter rednega umivanja las. Povprečna rast las na mesec pa se giblje okoli 2,5 cm. Pohititi ter si zagotovite ta izdelek še danes.