web analytics

Inline vrata – vrata brez vidnih podbojev

Vrata brez vidnih podbojev ali pa inline vrata imajo to posebnost, da se ta popolnoma zlijejo v steno in so tako skorajda nevidne. Za inline vrata se danes odloča vse več kupcev, saj so ta izjemna za tiste prostore, ki so nekoliko manjša pa tudi večja. Najdete jih lahko na https://www.valles.si/notranja-vrata/vrata-brez-vidnih-podbojev.

inline vrata

Inline vrata od stene loči samo ozka reža, vidna kljuka pa je po navadi brez ključavnice, razen če gre za izjemo, seveda pa ključavnica za notranja vrata res ni nekaj, kar je zelo potrebno. Ta vrata imajo profil, ki je še posebej primeren za tiste, ki si v svojem domu želijo najmodernejši videz, torej moderen ambient. Profil nam omogoča tudi montažo vratnega krila z možnostjo odpiranja v prostor ali pa iz njega. To je ponovno odvisno od primera, po navadi se vrata odpirajo iz prostora, saj je prostor, za v katerega so ta namenjena, precej majhen. Vsekakor pa drži, da inline vrata preprosto nimajo nobenih omejitev, tako da so zares prava izbira za najrazličnejše prostore.

Pri nakupu inline vrat se kupci, torej stranke, lahko odločijo za vrata z vidnimi ali pa nevidnimi podboji, te pa vam nudijo v vseh mogočih kombinacijah. Krilo inline vrat je mogoče tudi pobarvati v barvo stene, v katero so vrata vgrajena, ali pa po RAL vzorcu. Inline vrata so lahko lesena, steklena, oblečena v tapeto ali pa celo usnje, profilirirana, aluminijasta itd. Skratka, kot smo že omenili, tu res ni omejitve, tako da boste zagotovo našli vrata, ki bodo zadovoljila vse vaše želje in potrebe. Prav tako se bodo ta vrata lepo podala vašemu domu, torej ne bodo prav izstopala v prostoru. Danes so pa še vedno najbolj prodana inline vrata v preprosti beli barvi in brez ključavnice, to pa jim daje še bolj moderen, estetski in pa tudi minimalističen videz.