web analytics

Kaj bi danes brez moderne kuhinje

Kuhinja je zelo pomemben prostor prav vsakega doma. Brez nje, si težko predstavljamo pravi doma, saj je ta prostor preprosto najpomembnejši del našega doma. Tu se vsak dan zbira celotna družina in prijatelji, ki pridejo na obisk. To je prostor pogovorov, priprave hrane in kuhanje jutranje kave. V njej preživimo relativno veliko časa, zato  je zelo pomembno kakšno kuhinjo si boste izbrali. Izbirali pa jo boste seveda v tem smislu, da vam bo po barvi všeč, ter da bo imela vse moderne kuhinjske pripomočke v njej.

Moderne kuhinje največkrat prepoznamo po gospodinjskih aparatih  iz nerjavečega materiala, ki združuje sodobno obliko ter poudari čisti videz. Nerjaveče jeklo odlično sovpada k vsaki barvi kuhinje, ne glede na slog. Podjetje Varia vam omogoča pestro ponudbo modernih kuhinj. Če pa še vedno niste prepričani, kakšna kuhinja je prava izbira za vas, pa lahko kontaktirate z njihovimi strokovnjaki.

Moderne kuhinje

 

 

Ko grete na obisk k babici ali dedku, boste opazili, da imajo kuhinjo narejeno iz lesa. Takrat so bile tradicionalne kuhinje narejene predvsem iz lesa. Današnje moderne kuhinje pa so pravo nasprotje tradicionalnim. Imamo pestro ponudbo različnih barv, oblik in stila kuhinje. To je toliko kombinacij, da še sam ne veš katera kuhinja bi ti najbolj pristajala v stanovanju. Veliko vlogo pa igra tudi svetloba. Pri tradicionalnih kuhinjah je svetloba podnevi prihajala skozi okna, zvečer pa so prižgali stropno luč, kar ni veliko poudarilo na samo kuhinjo. Današnje moderne kuhinje pa poleg stropne luči uporabljajo LED trakove, ki jih nadomestijo pod visečo omarico, ki izredno posvetli pult.

Moderne kuhinje so prostor zadnjih tehnoloških novosti, ki omogočajo lažje opravljanje delovnih nalog. Zanje je značilen tudi minimalistični videz v slogu, saj je večji poudarek na videzu kot na njeno funkcijo. Posebnost moderne kuhinje pa so veliki predali, ki so zamenjali kuhinjske omarice s policami, značilne za tradicionalne kuhinje. Vgradimo lahko tudi nosilce na vratcah ali predalih za mehko zapiranje.