web analytics

Si želite lastnega d.o.o.?

Pa za ustanovitev d.o.o. nimate časa, saj se zavedate, da v poslovnem svetu čas predstavlja cenjeno vrlino, ki je ni mogoče nadomestiti? Ali pa vas obremenjuje začetni kapital, ki je potreben za ustanovitev d.o.o.? S pomočjo našega podjetja so vaše skrbi odveč – za vas bomo ustanovili družbo z omejeno odgovornostjo, pri tem pa poskrbeli tudi vso dokumentacijo ter začetno investicijo v višini 7.500 evrov. Podjetje bomo ustanovili na vaše ime, zato ni skrbi, da bi le-to imelo še kakšne dodatne, skrite stroške, za katere bi izvedeli šele, ko bi bilo prepozno.

Zakaj se odločiti za ustanovitev d.o.o.? Današnji časi so z ekonomskega vidika precej težki. Mnoge posameznike tare brezposelnost, pa tudi lastno vedenje, da so vredni več od dela, ki ga opravljajo le zaradi denarja. Zagotovo prav vsakdo nekatere stvari opravlja raje, kot pa druge. In prav je, da se vsakemu izmed nas omogoči možnost, da svoje sanje ter poslanstvo tudi opravi. Če imate poslovno idejo, ali pa si želite izraziti svoj pravi potencial, potem je ustanovitev d.o.o. prava odločitev za vas. S samostojnim podjetjem d.o.o. boste svoje ideje lahko uresničili, saj boste hkrati postali tudi direktor svojega lastnega podjetja. Tako si boste lastno usodo kovali popolnoma sami.

ustanovitev d.o.o

V primerjavi z ustanovitvijo svojega s.p., je ustanovitev d.o.o. nekoliko dražja, a manj tvegana odločitev. Po ustanovitvi svojega samostojnega podjetja, boste namreč za vse  dolgove, ki jih je ustvarilo podjetje, odgovarjali tudi s svojim osebnim premoženjem (to premoženje pa je običajno tudi dom, v katerem živite vi, skupaj z vašimi otroci). Ustanovitev d.o.o. vam zagotavlja, da boste za dolgove vašega podjetja, odgovarjali izključno z imetjem vašega podjetja.

Z našo pomočjo je lahko ustanovitev d.o.o. tudi izjemno ugodna. Na trgu je namreč veliko agencij, ki se ukvarjajo s tovrstnim poslovanjem. Enostavno nam pošljite vaše povpraševanje, mi pa vam bomo odgovorili z našimi ponudbami. Ustanovitev d.o.o. preko agencije je tudi popolnoma varna ter zakonita, saj so podjetja ustanovljena izključno z namenom prodaje.