web analytics

Poskrbite za udobje med delom – izberite pravi pisarniški stol

Izbira pravega pisarniškega stola lahko namreč pripomore k udobju, izboljšanju dobrega počutja, doprinese pa tudi k večji delovni uspešnosti. Čeprav so pisarniški stoli v uporabi prav vsak dan, jim žal ne posvečamo pretirane pozornosti. Če opravljate pisarniško delo, ali kakršnekoli vrste delo, ki vključuje sedenje za računalnikom ter tipkanje, na pisarniškem stolu presedite več kot polovico dneva.

Dandanes so pisarniški stoli že izjemno razviti ter prilagojeni na naš način življenja. Pisarniški stoli, ki jih lahko izberete v naši trgovini, so ergonomsko oblikovani, nastavljivi ter prilagodljivi. Med seboj se razlikujejo glede na nastavljivost, material, podporo, ki jo nudijo rokam, vratu ter hrbtenici, zato resnično izberite takšnega, ki bo odgovarjal vašemu načinu življenja. Stoli v naši ponudbi so tehnološko dovršeni, kakovostni ter izdelani iz telesu prijaznih materialov.

pisarniški stoli

Če potrebujete večjo količino stolov, ki ne bodo v vsakodnevni uporabi, lahko tako izberete kar klasične vrtiljake. Le-ti pa ne bodo primerni za zaposlene, ki cele dneve preživljajo v pisarni. Poskrbite za njihovo zdravje ter udobje. Za posameznike, ki imajo posebne težave s hrbtenico, so na voljo tudi posebej ergonomsko oblikovani pisarniški stoli. Tovrstni pisarniški stoli nudijo izjemno podporo celotnemu telesu, posameznika pa silijo v pravilno ter ravno držo. Z redno uporabo dokazano izboljšujejo stanje posameznikovih težav. Poskrbite pa tudi za skrbno urejeno sprejemno sobo. Tja namestite udobne ter prilagodljive fotelje ter pohištvo, ki bo strankam omogočalo sproščeno čakanje.

Pisarniški stoli pa niso že od nekdaj takšni kot so danes. Prvega so izdelali v devetnajstem stoletju (izdelal ga je Charles Darwin, izjemno znan biolog ter naturalist – na navaden stol je pritrdil kolesca). Čeprav pa morda ne izgleda tako, je bil primarni namen pisarniških stolov vedno enak – udobje. Seveda je ta koncept oblikovanja izhajal iz povsem praktičnih dejstev. Udobni ter funkcionalni pisarniški stoli nudijo večje osebno zadovoljstvo posameznikom na delovnih mestih. Tako so le-ti na delu ostajali dlje ter podjetju zagotavljali večjo funkcionalnost.