web analytics

Medora otroška trgovina s čudovitimi in kakovostnimi oblačili

Medora otroška spletna trgovina je nastala pred kratkim, ko se je lastnikoma trgovine rodil sin Svit. Na tej spletni povezavi je http://medora.si/ spletna trgovina z otroškimi oblačili. Zgodilo se je popolnoma nepričakovano, spontano. Že ko sta pričakovala njunega sinka Svitka, sta namreč opazila, da so otroška oblačila večinoma res zelo slabe kakovosti. Prijatelji, ki so že imeli otroke, so njuna opazovanja samo še potrdili. Česa vsega nista slišala – in nato tudi na lastni koži preizkusila, da se oblačila že po nekajkratni uporabi trgajo, hitro zbledijo barve, se muckajo, delajo se kolenčka, gumbi trgajo tkanino, smrdijo po barvilih in kemikalijah, s katerimi so obdelana, njihova sestava je umeten material, ki ne diha in večinoma niso narejena v EU, kaj šele v Sloveniji. Skoraj vsa prihajajo iz ogromnih tovarn v Aziji.

Medora otroška trgovina
Tudi je res, da malčki hitro prerastejo oblačila, ampak vseeno verjameta, da kakovost kljub temu ne bi smela biti vprašljiva. Še posebej, ko govorimo o otroških oblačilih, ki se ves dan dotikajo nežne in občutljive otroške kože.
Pravzaprav sta svojemu otroku želela ponuditi tisto, kar sta dobila od njunih babic, ročno sešita oblačila, udobna in kakovostna oblačila, ki se ne obrabijo, izdelana iz najboljših naravnih materialov, narejena v Sloveniji in zašita z ljubeznijo. Enako želita tudi za vaše otročke. Svojo idejo in vizijo o ročno narejenih, kakovostnih in udobnih oblačilih sta delila s svojimi prijatelji…in njihovo navdušenje je bil razlog, da sta ustvarila Medoro.
Vsa oblačila Medora ustrezajo trem ključnim kriterijem: otroci se morajo v njih počutiti udobno, oblačila morajo dihati in oblačila ne smejo biti narejena iz materialov, obdelanih s škodljivimi snovmi. Zato si prizadevata, da so oblačila izdelana iz naravnih materialov, kar potrjujeta tudi certifikat oeko-Tex standard in GOTS certifikat. Oblačila Medora lahko personalizirate, nanje vam lahko všijejo malčkovo ime ali pa kaj drugega po vaših željah. Njun cilj je ponuditi malčku kakovostna in udobna oblačila, v katerih uživa vsako minuto.