web analytics

Kaj vse vam omogoča oddaja avtodoma na počitnicah

Oddaja avtodoma vam omogoča, da pustite vsakodnevno rutino za seboj in se podajte na naslednjo pustolovščino. Profesionalna oddaja avtodoma vam omogoča, da se z najemom avtodoma po ugodni ceni in z najboljšimi ponudbami odpravite na avanturistične počitnice po vsej celini. Podjetje Carthago Slovenija je specializirano za najem avtodomov, ki deluje po vsej Evropi, ponujajo pravi avtodom za vsakogar, ne glede na to, ali gre za praktične avtodome, elegantne pol integrirane ali luksuzne popolnoma integrirane avtodome, so vsa njihova vozila blagovnih znamk Chartago vedno v vrhunskem stanju. Temeljito jih tudi očistijo in servisirajo pred vsako nadaljnjo uporabo, zato so varni.

oddaja avtodoma
Najemite svoj avtodom pri strokovnjakih saj mora biti oddaja avtodoma strokovno opravljeno delo kar se tiče tehnične in higienske varnosti, zavarovanj, cenovne politike in odnosa do uporabnikov. Najem avtodoma je idealen za skoraj vse vrste počitnic. Odvisno od vrste vozila se lahko odpravite na mestna potovanja, počitnice na plaži ali aktivna potovanja. Vaša svoboda ni omejena. Z najetim avtodomom se z vso družino varno in udobno odpeljete na počitnice in na poti do cilja naberete veliko vtisov. Neposredno boste spoznali kraje in avtohtone prebivalce. Oddaja avtodoma vam omogoča povsem novo vrsto počitnic
Njihova vozila so nova in ustrezajo najnovejšim standardom. Avtodomi so opremljeni s kuhinjo, hladilnikom, plinskim štedilnikom, ogrevanjem, kopalnico z umivalnikom, tušem in kemičnim straniščem. V vozilih je veliko prostora za stvari. Vsa vozila imajo garancijo in zavarovanje. V ceno najema sodijo prevoženi kilometri, zavarovanje, čiščenje, plinske jeklenke in dodatna oprema. Ko se odločite, da je oddaja avtodoma za vas idealna in najcenejša možnost za počitnice, vas bodo prevzelo strokovno usposobljeno osebje, od katerih boste dobili navodila o vseh podrobnostih glede avtodoma in najema. Dobili boste informacije, nasvete in pojasnila. Avtodom je lahko voziti in se ga navadite že v nekaj minutah. Prej ga seveda lahko preizkusite, zato se oglasite v poslovalnici in pokličite.