web analytics

Program za gostince

Ali iščete širok program za gostince?  V podjetju zavese Daša imajo zelo dober in poceni program za gostince. Več o njihovem programu za gostince in ceni pa si lahko preberete na https://www.zavese-dasa.si/program-za-gostince/.

program za gostince

Na njihovi strani imate veliko informacij o njihovem programu za gostince. Preberete si lahko o njihovih različnih elementih, ki vam lahko pridejo prav za okrasitev prostora v stilu vaše restavracije. V ponudbi za hostelirje in gostince, lahko najdete več vrst negorljivih tkanin, ki ustrezajo predpisanim standardom. Če slučajno potrebujete nasvet in pomoč, imate lahko tudi brezplačen ogled,  prav tako vam svetujejo na domu in seveda v  njihovem osebnem salonu. Zavese Daša imajo dolgoletno tradicijo in izkušnje na področju senčil in zaves. Program za gostince je tudi ena od njihovih dejavnostih, ki jih imajo. S tem se ukvarjajo že več kot 15 let. Imajo bogate izkušnje, lastno proizvodnjo in montažo. Izdelujejo klasične in moderne zavese ter druge tkanine za program za gostince. Konstantno so seznanjeni s trendi, saj se glede tkanin in njihovih lastnosti  zelo izobražujejo.

Vejo veliko o hišnem stilu in imajo zelo dobre izkušnje z dekoracijo raznoraznih prostorov. Pri njih lahko najdete različna vodila in karnise. Ponujajo vam kvalitetna vodila, primerna za vse izvedbe. V njihovem podjetju so zaposleni najbolj izkušeni monterji, ki vaša vodila trdno pritrnejo, vaše stanovanje pa seveda  ne bo kazalo nikakršnih sledi, saj je montaža izvedena previdno in kvalitetno. Program za gostince, kaj lahko še tam najdete?

m lahko najdete še tapetniške tekstile za pregrinjala, odeje, tapiciranje, dekorativne stile, ki so zelo primerne za blazine, odeje, zavese, posteljnine. Ponujajo izbiro tkanin za prte, namizne tekače, ki so lahko vodoodbojne. Program za gostince ima več negorljivih tkanin, če rabite nasvet se posvetujte s prodajalcem, ali pa se posvetujte s partnerjem ali prijateljem. Verjamem, da ko boste obiskali njihovo stran boste pozitivno presenečeni. Upam, da vam bodo izdelki všeč.