web analytics

Tekoča pralna sredstva Miele nudijo dolgotrajno mehkobo in svežino

Optimalni rezultati pranja so možni le v primeru, da se združi učinkovitost pralnega stroja in pralnega sredstva. Njuna usklajenost pripomore k brezhibno čistemu in prijetno dišečemu perilu, vi pa pri pranju dosegate vselej popolne rezultate. Če ste ljubitelji tekočih pralnih sredstev, vam svetujemo, da pobrskate po Mielejevi široki izbiri učinkovitih tekočih pralnih sredstev, ki obljubljajo izjemno učinkovitost in trajnost tako kot tudi sama znamka Miele. Če niste prepričani, ali izdelek ustreza vašemu aparatu, lahko to preverite na Mielejevi spletni strani.

tekoca-pralna-sredstva

Posebna nega za vse vrste perila

Pri Miele se zavedajo, da so vaši kosi oblačil iz različnih materialov, ki za dolgo obstojnost in dober izgled potrebujejo različno nego. Zato so na voljo tekoča pralna sredstva različnih vrst, vi pa izberite, katera od njih vam ustrezajo. Privoščite svojemu perilu takšno nego, kot si ga zasluži. Tako boste zasijali na vsakem koraku.

Pogosto perete puhasta oblačila? Uporabite posebno pralno sredstvo za puh. Tudi športna oblačila zahtevajo posebno nego, zato vam priporočamo pralno sredstvo za šport. S sestavinami, ki vsrkajo vonje, namreč nevtralizira vse vrste vonjav, obenem pa dobro in nežno opere zračna športna oblačila, pri čemer se ohranijo vse barve in stabilnost oblike perila. Za pranje volne, svile ali drugega občutljivega perila vam priporočamo, da izberete pralno sredstvo za občutljivo perilo WoolCare, za kakovostna funkcijska oblačila in druga oblačila za dejavnosti na prostem pa pralno sredstvo Outdoor. Lanolin, ki ga vsebuje pralno sredstvo, deluje kot negovalna kopel za membrane. Tako ostanejo prožne in voljne ter ohranijo svojo polno funkcionalnost. Na voljo je tudi Mielejevo impregnacijsko sredstvo, ki nudi vsem oblačilom za dejavnosti na prostem učinkovito ohranjanje aktivne zračnosti in odpornosti proti vetru ter umazaniji. Vlakna perila ohranijo svojo funkcionalnost, kar pomeni, da ostanejo zračna in prožna.

Da bo vaše perilo še mehkejše in se bo na vaši koži čutilo še prijetneje, pa uporabite Mielejev mehčalec, ki je še posebej primeren za vse vrste perila iz frotirja. Vaše perilo bo puhasto mehko, nenehno pa vas  bo obdajal svež, naraven vonj, ki vas bo povezal z naravo. Mielejev mehčalec ne skrbi le za mehko in dišeče perilo, ampak hkrati tudi preprečuje elektrostatično naelektritev v sušilnem stroju. Je zelo učinkovit, saj zadostuje kar za 50 postopkov pranja. Miele se lahko pohvali tudi s trajnostnim pečatom Nordic swan (nordijski labod), ki je povezan s strogimi okoljskimi zahtevami. Njihova pralna sredstva UltraPhase Sensitive in UltraColor Sensitive so v celoti izpolnila te zahteve, kar med drugim pomeni, da so brez dišav in barvil. Tako varujejo vašo kožo in naše okolje. Kaj še čakate? Še danes izberite svoje tekoče pralno sredstvo Miele, ki se bo odlično dopolnjevalo z vašim pralnim strojem.