web analytics

Zobni vsadki za vsakogar

Zobni vsadki vam danes lahko popravijo izgubljen zob oziroma samo zobno korenino. Vsadki so v bistvu nadomestek le te in na to gor se potem lahko naredi še umeten zob. Veste pa sami, če to preživljate, da vam izgubljeni zobje lahko res vplivajo na samozavest. Le te potem ne boste imeli oziroma bo le ta veliko manjša kot pa je bila prej. So pa tudi sami vsadki narejeni za vsakega posameznika, ker se mu morajo lepo prilegati. Zobni vsadki pa so tudi iz takšnih materialov, da vam ne bodo povzročali alergij, kar je tudi pomembno in super. To je tudi razlog zakaj vi sami izberite vsadke. Več pa na: https://www.doktor1a.com/zobni-vsadki/.

zobni vsadki

Izgubljeni zobje niso samo problem starejših ljudi. Tudi vam se lahko zgodi in sploh tega ne boste pričakovali. Imamo pa danes tudi rešitev za to in tako s izgubljenimi zobmi več ne boste imeli težav. Zobni vsadki vam lahko res pomagajo, pa čeprav so samo nadomestek korenine. Prvo vam bodo vstavili to in nato še umetni zob. Vse skupaj lahko izgleda tudi čisto naravno in to je tudi ena velika prednost. Doktor1A vam zagotavlja tudi en brezplačni zobozdravstveni pregled, kjer vam bodo vaše stanje pregledali in vam povedali kaj bi bilo glede na to tudi najboljša rešitev.

Zobni vsadki se vstavljajo med lokalno anestezijo, tako da vas naj ne skrbi da bi vas kaj bolelo. Morate pa vedeti, da če ste izgubili en zob lahko to potem vpliva tudi na celotno vašo čeljust oziroma zobovje. Zato je potrebno, da greste čim prej k zobozdravniku in si naredite nov zob. Je pa tudi možno, da vam bo zobozdravnik predlagal kakšno drugo možnost in ne ravno vsadke. Kakorkoli že on bo najbolj vedel kaj je najboljše in s čim se da vse najboljše popraviti. Le zaupajte njim in sem prepričana, da boste z novimi zobmi zadovoljni.