web analytics

Kapljice za oči – poskrbite za svoje zdravje

Predvsem v hladnejših mesecih so naše oči še toliko bolj izpostavljene dejavnikom okolice, ki jih dražijo – mraz, različni delci v zraku in suh zrak zaradi ogrevanja prostorov. Očesne kapljice visoke kakovosti so zato obvezen pripomoček, ki ne sme manjkati v nobeni ‘domači lekarni’. Še več pa boste za zdravje svojih oči naredili, če boste izbrali kapljice za oči na naravni osnovi. Ena izmed boljših izbir so tudi kapljice A. Vogel, ki so izdelane na osnovi hialuronske kisline ter izvlečka smetlike, za pomiritev simptomov utrujenih ter izsušenih oči. Uporablja jih lahko prav vsak, ki se sooča z zelo pogostimi težavami razdraženih oči, kot vsi tisti, ki bi se le tem želeli izogniti.

kapljice za oči

Stavite ne naravne kapljice za oči

Narava je odlična zakladnica zdravja, za skoraj vsako težavo pa nekje raste tista prava rožica. Tega se zavedajo tudi v naravni lekarni A. Vogel, kjer že desetletja ljudem z različnimi težavami pomagajo pri lajšanju le teh. Tako vam njihovi izdelki pomagajo tudi pri težavah z vašimi očmi. Večodmerne kapljice za oči A.Vogel so namenjene predvsem lajšanju težav z očmi, kot so suhost, pordelost, pekoč občutek ter utrujenost oči.

Naštete težave nastanejo predvsem zaradi različnih sprememb v nastajanju solzne tekočine, daljšega gledanja v različne zaslone, zadrževanja v suhih in klimatiziranih prostorih, zaradi alergij ali zaradi uporabe kontaktnih leč. Redna uporaba kakovostnih kapljic za oči pa simptome ublaži in s časoma tudi odpravi. Najpomembnejši sestavini kapljic sta hialuronska kislina in izvleček navadne smetlike, ki pomagata dodatno navlažiti površino očesa ter ščititi oko pred prekomernim hlapenjem solz. 

Kapljice so izdelane na naravni osnovi in ne vsebujejo konzervansov. Zato so primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč, ki morajo še toliko bolj paziti, katere izdelke koristijo. Pri izbiri kapljic za oči bodite še posebej pozorni na njihovo sestavo in tako poskrbite za svoj vid – ta je namreč vreden pravo bogastvo.