web analytics

Tiskanje promocijskih izdelkov je prvi korak k vaši prepoznavnosti

Ste novo podjetje na tržišču in ne veste, kako bi pridobili stranke za svojo dejavnost? Obiščite spletno stran www.partnergraf.si in si oglejte, s čim vse lahko pridobite pozornost in naklonjenost potencialnih strank.

V današnjem svetu je skorajda nujno, da se vsak, ki se ukvarja z določeno dejavnostjo, pa naj bo to podjetje, s. p. ali kaj drugega, samopromovira. Brez truda za svojo prepoznavnost tako rekoč nimate možnosti uspeha, saj je konkurenca na trgu prevelika. Promovirate se lahko na več načinov – vest o svoji dejavnosti lahko širite ustno, naročite prijateljem in znancem naj vas omenijo še drugim, lahko se odločite za spletno stran ali pa se za promocijo s pomočjo plakatov in reklamnih panojev, promocijskih daril, ki jih nato delite ljudem na določenih mestih itd. Promocijske tiskovine in darila lahko natisnete v tiskarni, na katero vas vodi zgornja povezava. Ponujajo vam najrazličnejše izdelke, ki jih naredijo po vaših željah. Stenski in namizni koledarji, pisalni bloki, vrečke, rokovniki, letaki, plakati, zgibanke in podobno, vse to so stvari, s katerimi bo vaša promocija zagotovo obrodila sadove.

Obiščite njihov grafični studio, kjer vam bodo z veseljem pomagali in svetovali o najrazličnejših stvareh s področja tiska, od najprimernejše barve, materiala do vrste tiska in podobno. Ponujajo vam možnost digitalnega tiska, offset tiska in XXL tiska, odvisno os tega, kaj nameravate natisniti.

tiskanje
Za manjše naklade (vabila, ceniki, letaki, vizitke itd.) se priporoča digitalni tisk, ki ni omejen s klasičnimi formati, zato lahko natisnete popolnoma personalizirana promocijska darila in materiale za pridobivanje strank. Če nameravate tiskati večje naklade, kar je sploh značilno za promocijo, se priporoča offset tiskanje. XXL tiskanje pa lahko natisne vse, kar ostali dve vrsti tiska ne moreta – torej vse plakate, transparente, napise, nalepke za vozila itd. Tovrstno tiskanje je primerno za notranjo in zunanjo uporabo, kar pomeni, da lahko tiskate tudi za kakšne prireditve na prostem.

Za kakovost tiska vam ni potrebno skrbeti, saj podjetje stremi k najvišji kakovosti. Obiščite jih in zagotovo ne boste razočarani.