web analytics

Kakovostna lesena okna, ki dihajo z vami

Lesena okna so najboljša možna rešitev in izbira za vaše stanovanje ali hišo, ker boste tako izbrali najbolj naraven material, ki diha. To pa pomeni, d se v vaši hiši oziroma stanovanju ne bodo nabirali vlaga ter plesen, kot je to pri drugih oknih možno. Na tej povezavi je odličen ponudnik oken, ki zagotavlja kakovostna okna po meri, ki bodo poleg tega, da bodo delovala res veliko desetletij še lepa po vrhu. Kakovostna lesena okna so res pravi biser v stanovanju, ne samo da so zdrava, tudi lepa so.

lesena okna

Izberete lahko med številnimi barvami, raznimi lesnimi odtenki, od temnih do zelo svetlih in naravnih lesnih barv. Kakšna lesena okna pa bi si vi izbrali za sebe oziroma za svoj poslovni prostor? Obstaja več različic, od enokrilnih do dvokrilnih ali več krilnih, odvisno, kakšen izgled želite dati stavbi. Starejše hiše imajo ponavadi več krilna okna, moderna stanovanja pa enokrilna. Zagotovo pa boste izbrali tri slojna stekla, saj so najbolj ekonomična in zadržijo topel zrak znotraj prostora ter tako varčujejo z energijo in vašim denarjem.

Dobra lesena okna rešujejo težavo uhajanja toplega zraka iz stavbe in hkrati poleti zadržijo vdor vročega zraka v stavbo. Najbolje pa je to, da ne potrebujete dodatnega prezračevanja, saj les kot naravni material sam po sebi skozi svoje pore diha. Les je tak material, da je živ lahko še desetletje, ko ga odrežejo.

Vaša lesena okna bo namestil mojster, ki bo prišel k vam izmeriti vsako okno posebej, da bo imel točne mere, saj pri starih hišah okna niso standardna in vsa enaka. Novogradnje nimajo več teh težav, vseeno je pa najbolje, da odmeri sam in potem tudi zmontira okna. 

Vaša naloga je zgolj, da izberete barvo, kateri les bi radi imeli za dolga desetletja v sovjem dimu ali pisarni. Pozimi in poleti boste hvaležni, da imate lesena okna.