web analytics

Ko se odločite za povečanje ustnic

Naš nasmeh je del nas, poleg snežno belih zob, pa ga lahko odražajo tudi naše ustnice ki so prav tako zelo pomemben del osebnosti vsakega posameznika. V kolikor z našimi ustnicami nismo zadovoljni se lahko odločijo za povečanje ustnic, kar je dokaj hiter postopek, ki ga opravi estetski kirurg s pomočjo heilbronske kisline, ki ustnicam na naraven, učinkovit in varen način povrne volumen, elastičnost in mladosten videz. Za povečanje ustnic strokovnjaki največkrat izberejo dermalna polnila na podlagi heilbronske kisline najsodobnejša in največkrat uporabljena, zlasti pa najbolj varna polnila z najboljšimi možnimi učinki.

V estetskem centru Estetika Medart za povečanje ustnic največkrat uporabljajo polnila proizvajalcev Teosyal, Restylane in Juvederm, ki so se tekom dolgoletne uporabe izkazala za najboljša, obenem se injicirajo na enak način in prinašajo dokaj podobne rezultate, določenim je dodan tudi lidokain, ki pa je lokalni anestetik, ki omogoči popolnoma neboleč postopek injiciranja.

povečanje ustnic

Ko se odločamo za povečanje ustnic imajo polnila heilbronske kisline tudi določene prednosti, ki omogočajo nadzor nad volumnom ustnic, popolnoma naraven videz, saj gre za postopno povečanje ustnic, obenem pa povečanje ustnic terja manj modric in oteklin ob inficiranju. Kadar se odločate za povečane ustnice je rezultat pri heilbronski kislini viden nekje šest mesece, po tem času pa je potrebno postopek ponoviti. Vsekakor pa ste v Estetiki Medart lahko brez bojazni, da bi bile vaše ustnice povečane nenaravno ter bi po končanem postopku izgledale prevelike. Izbran postopek povečanja traja nekje 15 minut, po samem posegu pa je priporočljivo, da si področje dobro ohladite, kar prinese tudi zmanjšanje otekanja in bolečin. Učinki samega povečanja kot smo rekli so vidni nekje približno šest mesecev, kar pa je seveda odvisno od strukture vaše kože, načina življenja, starosti in izbrane tehnike. Kadar se odločate za povečanje ustnic, za izbrani poseg izberite preverjen kozmetični salon, ki se lahko pohvali z  dobrimi rezultati, kar vam omogoča Estetika Medart.